Asezamantul Social - Filantropic "Vasiliada"

Asezamant
Asezamant
Asezamant
Asezamant

Langa biserica cea noua, in data de 13 februarie 2011, s-a pus si sfintit, de catre Ierarhul Tomisului, Arhiepiscopul Teodosie, piatra de temelie a viitorului Asezamant Social - Filantropic, "Vasiliada", destinat gazduirii, pe perioada cursurilor generale, liceale si universitare, a tinerilor din mediul rural, care apartin unor familii crestin-ortodoxe cu venituri materiale modeste sau orfani, dar cu aplecare spre studiu si dragoste fata de Dumnezeu.

In prezent asezamantul este ridicat la rosu, avand instalatiile sanitare, electrice si de termoficare trase, lucrandu-se la finisaje. Asezamantul este prevazut la parter cu o cantina si o bucatarie iar la etajele superioare cu camere destinate gazduirii tinerilor.

Cuvant de recunostinta si multumire adresam tuturor celor care pana acum au ajutat asezamantul nostru, precum si celor ce vor sprijini la finalizarea lui, rugand pe Milostivul Dumnezeu sa binecuvinteze pe cei ce iubesc frumusetea bisericilor si a operelor de caritate nascute si crescute din credinta, daruire si darnicie. Cu ajutorul lui Dumnezeu, nadajduim ca acest asezamant va dainui peste veacuri si va fi sprijin viitorilor copii ai bisericii noastre!

Scrie, Doamne, in Cartea Vietii, pe toti ctitorii, ostenitorii, miluitorii si binefacatorii acestui asezamant. Amin.